25% Korting op Sigma muurverven

 

25% korting op Sigma muurverven

Actie geldig t/m 28 oktober 2023. Vraag naar de voorwaarden!

SIGMA MUURVERF,
DE BESTE MUURVERF VOOR IEDERE KLUS!

Binnenmuurverf kun je gebruiken om jouw huis op te frissen of om sfeer te creëren door het toevoegen van kleur. Sigma muurverven zijn in alle kleuren te mengen bij Voor Verf & Wonen. Belangrijk is dat een muurverf makkelijk aan te brengen en goed dekkend is.

Wij hebben verschillende Sigma muurverven in ons assortiment, kom naar de winkel en laat je adviseren welke Sigma verf het meest geschikt is voor jouw klus.

LIMITLESS
DE SIGMA KLEUR VAN HET JAAR 2024!

Dynamisch – temperamentvol – stralend

Zin om de muren aan te pakken, maar nog niet zeker in welke kleur? Wat dacht je van de nieuwe kleur van het jaar 2024 Limitless? Limitless is een frisse, warme tint; dit grenzeloos geel is helder en intens genoeg om een power kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutraal. Limitless kan worden gebruikt als hoofdkleur voor uw kamer of fungeren als een verfrissend contrast bij warme of koele tinten.

We heten je welkom
Bij Van Gelder voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Van Gelder voor Verf & Wonen
Zijveld 12|6658 DG Beneden-Leeuwen
Telefoon 0487-591392|E-mail info@vangelderverf.nl
Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 17.00
Routebeschrijving