11_2021_lp-slider_1920x600

EEN BETOVERENDE SFEER
DOOR PRACHTIGE RAAMDECORATIE

Nu de dagen weer korter worden, willen we ons thuis geborgen en veilig voelen. De juiste raamdecoratie draagt daaraan bij én zorgt ook voor een betoverende sfeer. Het licht wordt alleen toegelaten wanneer jij dat wilt en de kou wordt buitengesloten.

Ga je voor mooie rolgordijnen of toch liever voor luxe houten jaloezieën? Voor Verf en Wonen heeft het allemaal! Ontdek de schoonheid van raamdecoratie en profiteer nu van 20% korting van 27 september t/m 9 oktober 2021.

Kom snel eens langs in één van onze winkels en vraag naar de voorwaarden. 

MINDER STOOKKOSTEN
DANKZIJ DUURZAME RAAMDECORATIE

De juiste raamdecoratie zorgt niet alleen voor zonwering en privacy maar ook voor isolatie. Daardoor zorgt je nieuwe raamdecoratie ook voor een aanzienlijke energiebesparing. Zo houden bijvoorbeeld dupligordijnen, met hun kenmerkende honingraatstructuur, in de winter de kou buiten en zorgen ze 's zomers juist dat het heerlijk koel blijft in huis. Naast aantrekkelijke korting op schitterende nieuwe raamdecoratie, bespaar je ook nog eens op je energiekosten. Klinkt aantrekkelijk toch? Behalve een boost voor je interieur, is het ook een duurzame investering in de toekomst. Zien we je snel?

We heten je welkom
Bij Van Gelder voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Van Gelder voor Verf & Wonen
Zijveld 12|6658 DG Beneden-Leeuwen
Telefoon 0487-591392|E-mail info@vangelderverf.nl
Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 17.00
Routebeschrijving