07_2024_LP-slider_1920x450

20% KORTING OP RAAMDECORATIE & HORREN

 

Vraag naar de voorwaarden

MAAK JOUW RAMEN
EN DEUREN ZOMERKLAAR!

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in de uitstraling van jouw interieur. Het biedt niet alleen esthetische waarde, maar is ook functioneel. Het kan je ramen verduisteren, privacy bieden, warmte buiten houden of juist binnen vasthouden. Wil je tijdens de zomer graag van frisse lucht genieten, dan is een hor voor jouw deur of raam de ideale oplossing. Hiermee houd je insecten buiten, terwijl je toch kunt genieten van de verkoelende bries binnen. Dit is je kans, want je profiteert t/m 1 juni 2024 van 20% korting op raamdecoratie en horren! Vraag naar de voorwaarden.

VOOR IEDERE WONING
EEN OPLOSSING OP MAAT

Misschien heeft jouw huis wel smalle ramen, een draai-kiepraam, schuifdeuren of juist schuine ramen. Erg mooi natuurlijk, maar wel een grotere uitdaging voor nieuwe raamdecoratie of horren. Niet bij ons! Wij hebben voor elk raam en voor elke deur een oplossing op maat en wanneer je de raamdecoratie en horren tegelijkertijd laat inmeten weet je zeker dat het allemaal perfect past. Wij zien je graag in onze winkel voor een advies op maat.

We heten je welkom
Bij Van Gelder voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?