5-product_verf-header.webp

Verf brengt een kleurrijke wereld

EEN LIKJE VERF KAN ZOVEEL VERSCHIL MAKEN!

Een eenvoudige manier om een huis te veranderen is door goede verf aan te brengen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Het huis krijgt meteen een frisse uitstraling door er een leuk kleurtje aan toe te voegen en het bovendien te beschermen tegen beschadigingen. Het is natuurlijk van groot belang dat je de juiste muurverf of binnen- en buitenlak kiest, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Voor Verf & Wonen is de aangewezen plek voor het kopen van verf van de hoogste kwaliteit. De beste verfspecialist in Beneden-Leeuwen en omstreken!

Van Gelder voor Verf & Wonen levert verf van hoogwaardige kwaliteit die ook de professional graag gebruikt. De beste merken voor een aantrekkelijke prijs. In de winkel kun je gratis vakkundig schilder- en kleuradvies krijgen, als je niet precies weet welk type verf of kleur het beste bij jouw huis past. Voor Verf & Wonen zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed uit de verf komt, zowel binnen als buiten. 

Het verfassortiment voor binnen en buiten bestaat uit de volgende producten: 

  • Binnenlakken en interieurverf op waterbasis;
  • Buitenlakken, transparante of dekkende verf voor de buitenkant;
  • Beits, transparante of dekkende verf die vochtregulerend is voor houten basis.

Een hoogglans of zijdeglans kan ook een extra accent leggen op je fantastische verfbeurt in huis. Hierdoor komen de prachtige kleuren nog beter tot uiting en ziet het hele huis er splinternieuw uit. Ben je er niet zeker van welke kleur(en) je wilt? Voor Verf & Wonen in Beneden-Leeuwen houdt de nieuwste kleurentrends altijd in de gaten en helpt je graag bij het kiezen van de perfecte kleur. Neem contact met ons op voor een deskundig kleuradvies en kies samen met ons de kleur die jouw huis tot leven brengt.

Het is belangrijk de verf te kiezen die het best geschikt is voor het te schilderen oppervlak en het beoogde resultaat. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verfsoorten, en er zijn nog veel meer variaties en speciale soorten verf, afhankelijk van de toepassing.

  • Acrylverf: deze watergedragen verf is sneldrogend en kan eenvoudig worden schoongemaakt met water. Dit product wordt veelvuldig gebruikt op verschillende materialen, zoals hout, canvas, metaal en kunststof.
  • Olieverf: deze verf op oliebasis is een traditionele verf die langzaam droogt. Olieverf is een verf die levendige kleuren en een gladde afwerking biedt. Het wordt vaak gebruikt op doek voor schilderijen, maar het kan ook op andere oppervlakken worden aangebracht.
  • Lakverf: dit is een duurzame verf die meestal wordt gebruikt voor het schilderen van oppervlakken zoals hout, metaal en kunststof. Lakverf is een glanzende afwerking die bescherming biedt tegen krassen en stoten.
  • Beits: deze verf is een transparante of semi-transparante en wordt gebruikt om houten oppervlakken te beschermen en hun natuurlijke uitstraling te verbeteren. Beits kan de nerf van het hout accentueren en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Latexverf: deze verf is watergedragen en wordt vaak gebruikt voor het schilderen van muren en plafonds. Latexverf is eenvoudig aan te brengen, droogt snel en kan met water worden gereinigd. Dit product is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat, zijdeglans en hoogglans.
  • Spuitverf: deze verf wordt aangebracht met een spuitpistool. Het is een egale en gladde afwerking die vaak gebruikt wordt voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals auto's, meubels of muren.

product_verf-sfeer1
product_verf-sfeer2