294-sigma_traplakken_header.jpg

S2U Nova Traplak

SIGMA S2U Nova Traplak

  • Hoogwaardige, laag zijdeglanzende lakverf voor trappen, met anti-slip effect
  • Blijft ook na langdurige vetbelasting keihard
  • Uitstekende vloeiing en snelle droging

Speciaal voor trappen is er de Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin.

Een hoogwaardige, lakverf voor binnen effect op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie en anti-slip eigenschappen.

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is een hoogwaardige, laag zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie en anti-slip eigenschappen speciaal voor trappen.

De LTA+-technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Huidvet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken en eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak.

Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Behalve op de beschermende werking van LTA+ kunt u rekenen op de sterke punten van polyurethaan-acrylaten zoals hardheid en krasvastheid.

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is geschikt voor het afwerken van trappen in iedere woning. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin heeft een goede dekking, uitstekende vloeiing en een snelle droging.

 

 

Zin om het houtwerk binnen in een nieuwe kleur te verven, maar nog niet zeker in welke kleur? Sigma Voice Of Colour helpt bij het kiezen van de juiste kleur voor het hele huis. Of gewoonweg op zoek naar inspiratie? Klik dan hier.

[widget_page_subpages_Binnenlak_-_Sigma]